Mathias Jin Budtz

er medgrunnlegger av Subsdans, Soul Sessions Oslo og crewet dEEp doWN dopEiZM. Mathias er også medlem av Kingwings Crew. Han er dansk og bosatt i Norge siden 2007. Jobber som danser, pedagog og koreograf i ulike sjangre innen streetdance, som break, hiphop og house. Han er utdannet fra Flow Dance Academy i København, og har videreutdannet seg på studiereiser til Paris, New York, Los Angeles, Seoul og Osaka. Har jobbet bl.a. på Det Norske Teatret, med Impure Company og med Frikar. Mathias var koreograf for Dansens Dager 2012 og har lang undervisningserfaring; han er bl.a. med på å utvikle streetdance på danselinjen på Edvard Munch vgs i Oslo.
dEEp doWN dopEiZM viste deres første helaftensforestilling “Antibiose” på Bærum Kulturhus i 2016 og har premiere med forestillingen “Into The Deep” på Dansens Hus september 2019.