Anne-Linn Akselsen

Anne-Linn Akselsen har en omfattende karriere både som koreograf, danser og lærer. Hun
har sin utdannelse fra Kungliga Svenska Balettskolan og P.A.R.T.S. i Brussel. Som danser har hun jobbet i Rosas med koreograf Anne Teresa De Keersmaeker, samt for koreografer som Salva Sanchis, Jean Luc Ducourt og Heine Avdal. Som koreograf skaper hun egne verk under navnet “Human Works”, som er et samarbeid med Adrián Minkowicz. Hun har koreografert flere bestillingsverk, blant annet for Nasjonalballetten og Aura Dance Company – og har mottatt flere utmerkelser for sitt koreografiske arbeid. Anne-Linn har bred erfaring fra å undervise både ballett og samtidsdans internasjonalt, for blant annet P.A.R.T.S., SEAD, Impulztans og Kungliga Svenska Balettskolan. Hun har også vært programkoordinator ved P.A.R.T.S. og universitetslektor ved Universitetet i Stavanger. Hun er nå professor og programansvarlig for Bachelorprogrammet i samtidsdans ved KHIO.