Musikaldans høsten 2024

Gjennom samarbeid med Musikkteaterforum i CREO kan PRODA i høst tilby hele 11 musikaldans- klasser samt en heldagsworkshop med Eli Stålhand 3. november.

• 11 Morgenklasser
Alle morgenklassene er på fredager kl. 09:00 – 10:30. Mikkel Maanum starter opp 6 september.
Klassene har fokus på teknikk, musikalitet, stil og scenisk uttrykk og avsluttes med en lengre bolk med innstudering av en ny koreografi hver uke. Koreografiene vil ha ulike stiler, men alle ligger Broadway-musikalen nært. Maanum har medvirket i en rekke musikalproduksjoner både som koreograf og danser, og har omfattende undervisningserfaring i Theater Jazz og Musikaljazz.

Videre følger fire fredagsklasser med Kirsty McDonald i oktober/november og deretter fire etterfølgende fredagsklasser i november/desember med Kristin Berg.

6. september   Mikkel Maanum
13. september  Mikkel Maanum
20. september  Mikkel Maanum

25. oktober. Kirsty McDonald
1. november   Kirsty McDonald
8. november   Kirsty McDonald
15. november  Kirsty McDonald

22. november    Kristin Berg
29. november    Kristin Berg
6. desember      Kristin Berg
13. desember    Kristin Berg

Les mer om klassene til Mikkel Maanum her:
Les om klassene til Kirsty McDonald here:
Les om klassene til Kristin Berg her:

Musikal-workshop med Eli Stålhand 3. november
Søndag den 3. november arrangeres en sjelden musikal-workshop med Eli Stålhand. I workshopen vil hun fokusere på relasjonen mellom innhold/tekst og uttrykk gjennom bevegelse/koreografi. Stålhand vil ta utgangspunkt i et stykke musikk fra en kjent musikal og i fellesskap med deltagerne arbeide frem et «resultat» for både tekst og bevegelser.  Koreografien delvis innstuderes og improviseres frem av deltakerne. Man vil jobbe i grupper med teksten og tilpasser den vår egen forståelse av temaet i musikalen som musikken er hentet fra.

Denne workshopen krever påmelding /kursavgift.

Tid: 3. november kl. 11:00 – 16:00
Sted: PRODA/ROM FOR DANS
Påmelding here .
(Påmelding er bindende).