Åpent Rom uke 25

Siste uke på PRODA Oslo, 20.-25. juni, inviterer vi til Åpent rom, i samarbeid med Rom for dans!

Store studio er åpent fra kl. 10-17 mandag-fredag. Studio deles med andre brukere – kom hele dagen, eller bare for noen timer. Fellesarealer og studio er tilgjengelig og kan benyttes til egenøving, trening, impro, hangout, kontor, produksjonsarbeid – you name it!

Vi legger opp til felles lunsj for alle kl 12 hver dag – ta med deg nisten, så stiller vi med kaffe og te.

Morgenpraksis: constant movement
Hver morgen fra kl 9-10 leder Annette Brandanger en morgenklasse. Vi igangsetter kroppen via forskjellige bevegelseskvaliteteter, gjennom ulike øvelser og improvisasjonsoppgaver. Sammen mobiliserer vi kroppens maskineri og gjør oss klar for dagens fysiske utfordringer og muligheter!

Velkommen!