Caroline Hawkins Skjørshammer

Caroline er Dansens Dager Ambassadør 2023

Caroline jobber med dans på ulike måter gjennom å utøve, skape og undervise. Hun har gått bachelor i dans og psykologi ved Point Park University (USA), master i kultur- og samfunnspsykologi ved UiO, og en videreutdanning i familieterapi- og systemisk praksis ved VID høyskole. Å flette og utforske disse feltene sammen, både i egen praksis og i undervisningssammenheng, er noe av det hun er interessert i for øyeblikket og hun bruker alle disse perspektivene og fagene inn i det å jobbe med kropp, dans og folk.  Caroline er også tidligere prosjektleder og gründer av plattformen Dans/5.

Caroline har medvirket i forestillinger og verk av bla Lise Nordal, Silje Runesdatter Kvalheim, Carole Douillard, Grenland dansekompani/Tine Fossmo, Jon Ole Olstad, Barth/Caspersen, Atle Hoff, Navak, Tonje Sannes, Moshtaghi/De Naive, Marina Abramovic, Trondheim jazzorkester og Whirlwind dance/Joshua Manculich. 

Caroline har bla undervist ved PRODA, Bårdar, Kristiania og Schous kulturstasjon. 
Hun er optatt av å invitere til åpenhet, og ønsker å legge til rette for trygge og inkluderende rom – både som skapende kunstner og i undervisning.

Les mer om Caroline på hennes hjemmeside her.

Les mer om Caroline som Dansens Dager Ambassadør her.

Foto: Tale Hendnes