Styret

Styret består av dansesekunstnere som arbeider innenfor forskjellige dansefag og danseyrker. Styremedlemmer velges på PRODAs årsmøter og Norske Dansekunstnere oppnevner ett styremedlem med personlig vara.

Siste årsmøte ble avholdt 19. mai 2021

PRODAs valgkomite innstiller kandidater til styret iht. Instruks for valgkomiteen

Charlotte Øverland Våset

Styremedlem/repr Norske Dansekunstnere

Charlotte Øverland Våset

Styremedlem/repr Norske Dansekunstnere

Charlotte Øverland Våset er utdannet ved Statens Balletthøgskole. Hun var medlem av Oslo Danse Ensemble 1995-2010 og har medvirket i en rekke musikaler som blant annet Frendelaus, Jungelboka, Annie get your gun, West Side Story, Evita, Hair, Svindlere med stil, Cats, Jorden rundt på 80 dager, Chicago, Guys and Dolls, Jul i Blåfjell, Den syngende Frk. Detektiv, My Fair Lady ,Cabaret ,Mary Poppins og Karius og Baktus. Charlotte har også koreografert for TV og scene, blant annet i produksjoner som MGP, Eurovision song contest, Skal vi danse, BliMe!, Idol ,The Voice og flere sommershow.

Else Margrete Sveinsson

Styremedlem

Else Margrete Sveinsson

Styremedlem

Else Margrete kommer fra Nesbyen i Hallingdal, og har sin utdanning fra Den Norske Balletthøyskole og The Ailey School. Hun har jobbet aktivt som dansekunstner siden 2007, og underviser i Klassisk Ballett og Moderne dans. Else Margrete har vært ansatt ved Kirkenær Ballettskole siden 2005, og driver i dag skolen. Hun har også vært engasjert i egne prosjekter, undervisning ved OMK avd. Schous, DKS, Proda Nord-Trøndelag, og som veileder i undervisningspraksis ved Norges Dansehøyskole. ---

Grethe Brækkan

Nestleder

Grethe Brækkan

Nestleder

Grethe Brækkan er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole (2008) og senere ved BI Ledelse av Film, TV og Sceneproduksjon. Grethe har bakgrunn som produsent i Dansearena Nord og for ulike koreografer og kompanier. Hun har arbeidet med prosjekter som Dansefeltet, ICE HOT mm og er fra 2015 ansatt som fungerende administrasjonssjef ved CODA.

Jens Jeffry Trinidad

Styremedlem

Jens Jeffry Trinidad

Styremedlem

startet sin dansekarriere hos Dancing Youth. I dag er han en av hovedkoreografene for Cre-8. Jens har gjort utallige jobber innen scene, tv og events. Han underviser både amatører og profesjonelle innen for hiphop/street sjangeren. Jens mottok NoDas dansestipend i 2014 og var ambassadør for Dansens dager i 2015.

Michelle Flagstad

Styreleder

Michelle Flagstad

Styreleder

Michelle H Flagstad er dansekunstner og produsent fra Kristiansand. Hun er tidligere utdannet ved Copenhagen Contemporary Dance School (2012) og ved Universitetet i Stavanger hvor hun har en 4-årig Bachelor i dans med integrert PPU (2016). Michelle arbeider både skapende og utøvende innenfor flere prosjekter og er medgrunnlegger av nettverket og dansekunstkollektivet KOLLEKTIVNI. I 2017 fikk hun tildelt Stavanger Kulturstipend for scenekunst. Hun har vært styremedlem og styreleder i DansiS over tre år og ble etterhvert ansatt som daglig leder i DansiS hvor hun også hadde ansvar for PRODA Rogaland. Michelle har vært aktiv i politikken siden 2013 og har hatt ulike styreverv Miljøpartiet De Grønne. Hun ble folkevalgt i Rogaland og Stavanger høsten 2015 og var bystyrerepresentant i 2,5 år før hun flyttet. Michelle er nå basert i Oslo og jobber blant annet som produsent for ulike festivaler og prosjekter; Ravnedans, SIB Dance Lab, KOLLEKTIVNI, Hagit Yakira Dance og Theisen/Helgebostad.

Vara

Anette Meiltoft

Varamedlem

Anette Meiltoft

Varamedlem

Anette har BA i dans fra Kunsthøgskolen i Oslo og ekstra studie fra NTNU i «Kreativ dans og komposisjon». Hun har vært knyttet til Danseverket i Nittedal siden 2005, både som pedagog, koreograf og administrasjon. Anette har i en årrekke også arbeidet som utøvende frilansdanser bl a med Panta Rei Danseteater. Hun jobber nå på danselinjen ved Edvard Munch vgs, er engasjert i Nittedal kulturråd og Kulturverket Flammen, og i en ressursgruppe for Norske Dansekunstnere.

Christine Vik Bratvold

Varamedlem/repr Norske Dansekunstnere

Christine Vik Bratvold

Varamedlem/repr Norske Dansekunstnere

Christine Vik Bratvold er utdannet ved Ballettlinjen på Fagerborg vgs og ved Balettakademien i Stockholm. Hun arbeider som utøvende og skapende dansekunstner med base i Oslo og Akershus. Fra 2015 har hun hovedsakelig arbeidet i TekstLab: skapende og utøvende, organisatorisk og administrativt, samt som teaching artist med interaktive og performative workshops for og med barn og ungdom. Våren 2017, hadde hun premiere på solo-forestillingen Tro og overbevisning som en del av TekstLab sin turné i Den Kulturelle Skolesekken.

Kristin Brathagen

Varamedlem

Kristin Brathagen

Varamedlem

Kristin er dansekunstner og yogalærer med virke i Oslo. Hun har danseutdannelse fra Rambert School of Ballet and Contemporary Dance i London, og har vært tilknyttet en rekke dansekompanier, Den Norske Opera og Ballett og Operaen i Gøteborg. Siden 2014 har hun også undervist yoga ved Puro Yoga og YogaSyd og KHIO.

Louis Schou-Hansen

Varamedlem

Louis Schou-Hansen

Varamedlem