Workshops

Nytt i år er aktuelle workshops slik at PRODA blir sterkere tilknyttet dansefeltet. Workshopene er inndelt i tre serier:

REPERTOAR – i denne serien tilbys det en mulighet til å fordype seg i et uttrykk eller sjanger gjennom læring og formidling av repertoar. Målet er å gi brukerne muligheten til å jobbe med repertoar med ulikt materiale og i stiler, som de ville gjort i en profesjonell setting. Det skal fokuseres på kvaliteter og forskjellige innganger til materiale som tilbys. Repertoaret vil være fra en forestilling eller noe laget spesielt for anledningen.

KOREOGRAFI – denne serien skal være en deling- og samtaleplattform for koreografisk arbeid og metode. I workshopene skal koreografene dele sine prosesser og metoder og gi rom for samtale, utprøving osv. Workshopene skal gi både koreografer og PRODA-brukere mulighet for utveksling og samtale.

I PROSESS – her for brukerne en mulighet til å komme nærmere inn på de kreative prosessene som foregår i dansefeltet nå. Aktuelle, norske koreografer som skal ha premiere ved Dansens Hus og Black Box Teater høsten 2019 inviteres inn tidlig i sin kreative prosesser for å dele hvordan og hva de jobber med. Denne workshop-serien skal skape et kontaktpunkt mellom utøvere og koreografer, samt bidra til å fremme de norske dansekunstnerne som er aktive som koreografer i feltet.

I tillegg til workshop seriene har vi samarbeid med flere aktører:


Daglig yogatilbud på Rom for Dans for PRODAs brukere.

Tid: 07.15 – 08.30 i hvitt studio,  etter yoga er det gratis frokost fra 08.30 – 09.00 som består av overnight oats med frukt og kaffe/te. Frokost er gratis for alle PRODA brukere.

Uke 35, 26. – 30. august er gratis prøve uke for PRODA brukere!

Priser for drop-in: 100kr, månedskort: 400kr. 

Mer info: https://oslohathayoga.no


8. – 9. august Pedagogseminar

Pedagogseminar i store studio på Rom for Dans. Fokus på streetdance med Mathias Jin Budtz og somatisk arbeid med Gry Bech – Hanssen. Begrenset med plasser. Påmeldingsfrist 25.juli.

Mer info: https://www.facebook.com/events/355760691752264/

Påmelding: https://forms.gle/PKYgdDqt3zDGQH4Y6 


Praxisfestivalen 2019  arrangerer flere workshops som er støttet av PRODA, SKUDA, Praxis Oslo m.fler.

Mer info om program og påmelding: www.praxisfestivalen.com/future-workshops


14. – 26. oktober 2019 arrangerer CODA festivalen et variert workshop-program i samarbeid med PRODA Oslo.

Mer info og påmelding: https://www.codadancefest.no


23. & 24. oktober – Seminar og workshop om grensesetting og intimkoordinering på Dansens Hus. Arrangeres under #codadancefest19

4. november – Førstehjelpskurs med hjertestarter og seminar om Scenekunsthelse. Samarbeid med Musikkteaterforum.

Mer info og påmelding: https://musikkteaterforum.no/page-1862614