Styret består av dansekunstnere og velges på årlig generalforsamling.
PRODAs valgkomite innstiller kandidater til styret iht. Instruks for valgkomiteen

Styret, valgt på generalforsamling 16. april 2016

Eva Grainger

Styreleder

Eva Grainger

Styreleder

Eva er fra Haugesund og har en BA i Moderne/Samtidsdans fra Kunsthøyskolen i Oslo og videreutdannelse i David Zambranos danseteknikker. Hun har også Økonomi og Ledelse fra HIOA. Eva har turnert internasjonalt med 50 Collective, Kompani Haugesund, Mia Habib, Christopher Aroundi mfl. I tillegg arbeider Eva som arrangør, produsent og festivalkoordinator, og hun har også styreverv i Oslo Arbeidersamfunn.

Grethe Brækkan

Delt nestleder

Grethe Brækkan

Delt nestleder

Grethe Brækkan er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole (2008) og senere ved BI Ledelse av Film, TV og Sceneproduksjon. Grethe har bakgrunn som produsent i Dansearena Nord og for ulike koreografer og kompanier. Hun har arbeidet med prosjekter som Dansefeltet, ICE HOT mm og er fra 2015 ansatt som fungerende administrasjonssjef ved CODA.

Mathias Jin Budtz

-

Mathias Jin Budtz

-

Mathias er medgrunnlegger av Subsdans, Soul Sessions Oslo og crewet dEEp doWN dopEiZM. Han er dansk og bosatt i Norge siden 2007. Han jobber som danser, pedagog og koreograf innen streetdance. Mathias er utdannet fra Flow Dance Academy i København, og ved studiereiser til Paris, New York og Los Angeles. I 2008 og 2009 medvirket han i Det Norske Teatrets store suksess “Jungelboka”. Mathias har jobbet mye med Frikar, og var koreograf for Dansens Dager 2012.

Nina Lill Svendsen

Representant Norske Dansekunstnere

Nina Lill Svendsen

Representant Norske Dansekunstnere

Nina Lill har i over 30 år jobbet som dansekunstner. Hun har gjort flere egne koreografiske arbeider og produsert forestillinger. Hun har drevet utstrakt pedagogisk virksomhet ved bl.a. KHIO, Fagerborg og NDH.