Styret består av dansekunstnere og velges på PRODAs årsmøte.
PRODAs valgkomite innstiller kandidater til styret iht. Instruks for valgkomiteen

Styret, valgt på årsmøtet 21.4.2018

Grethe Brækkan

Nestleder

Grethe Brækkan

Nestleder

Grethe Brækkan er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole (2008) og senere ved BI Ledelse av Film, TV og Sceneproduksjon. Grethe har bakgrunn som produsent i Dansearena Nord og for ulike koreografer og kompanier. Hun har arbeidet med prosjekter som Dansefeltet, ICE HOT mm og er fra 2015 ansatt som fungerende administrasjonssjef ved CODA.

Mathias Jin Budtz

Styremedlem

Mathias Jin Budtz

Styremedlem

Mathias er medgrunnlegger av Subsdans, Soul Sessions Oslo og crewet dEEp doWN dopEiZM. Han er dansk og bosatt i Norge siden 2007. Han jobber som danser, pedagog og koreograf innen streetdance. Mathias er utdannet fra Flow Dance Academy i København, og ved studiereiser til Paris, New York og Los Angeles. I 2008 og 2009 medvirket han i Det Norske Teatrets store suksess “Jungelboka”. Mathias har jobbet mye med Frikar, og var koreograf for Dansens Dager 2012.

Anette Meiltoft

Styreleder

Anette Meiltoft

Styreleder

Anette har BA i dans fra Kunsthøgskolen i Oslo og ekstra studie fra NTNU i «Kreativ dans og komposisjon». Hun har vært knyttet til Danseverket i Nittedal siden 2005, både som pedagog, koreograf og administrasjon. Anette har i en årrekke også arbeidet som utøvende frilansdanser bl a med Panta Rei Danseteater. Hun jobber nå på danselinjen ved Edvard Munch vgs, er engasjert i Nittedal kulturråd og Kulturverket Flammen, og i en ressursgruppe for Norske Dansekunstnere.

Inès Moldskred-Belli

Styremedlem

Inès Moldskred-Belli

Styremedlem

Inés Belli er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo, BA Dans, og ved Handelshøyskolen BI, Ledelse i Film, TV- og sceneproduksjon. Hun frilanser som utøver, koreograf og produsent i det frie feltet. Foto: Erica Hebbert

Charlotte Øverland Våset

Styremedlem/repr Norske Dansekunstnere

Charlotte Øverland Våset

Styremedlem/repr Norske Dansekunstnere

Charlotte Øverland Våset er utdannet ved Statens Balletthøgskole. Hun var medlem av Oslo Danse Ensemble 1995-2010 og har medvirket i en rekke musikaler som blant annet Frendelaus, Jungelboka, Annie get your gun, West Side Story, Evita, Hair, Svindlere med stil, Cats, Jorden rundt på 80 dager, Chicago, Guys and Dolls, Jul i Blåfjell, Den syngende Frk. Detektiv, My Fair Lady ,Cabaret ,Mary Poppins og Karius og Baktus. Charlotte har også koreografert for TV og scene, blant annet i produksjoner som MGP, Eurovision song contest, Skal vi danse, BliMe!, Idol ,The Voice og flere sommershow.

Vara

Marit Krogeide

Varamedlem

Marit Krogeide

Varamedlem

Marit Krogeide er utdannet ved Statens Balletthøgskole og har arbeidet som danser i en rekke Musikaler og Balletter. Marit har 1. lektor kompetanse i klassisk ballett, og underviser bl a ved Bårdar Akademiet og Kirkenær Ballettskole. Hun har i mange år samarbeidet med komponist Peter Lodwick gjennom arbeid i Dans & Toner – en turnegruppe for formidling av kunstnerisk dans for barn og unge.

Else Margrete Sveinsson

Varamedlem

Else Margrete Sveinsson

Varamedlem

Else Margrete kommer fra Nesbyen i Hallingdal, og har sin utdanning fra Den Norske Balletthøyskole og The Ailey School. Hun har jobbet aktivt som dansekunstner siden 2007, og underviser i Klassisk Ballett og Moderne dans. Else Margrete har vært ansatt ved Kirkenær Ballettskole siden 2005, og driver i dag skolen. Hun har også vært engasjert i egne prosjekter, undervisning ved OMK avd. Schous, DKS, Proda Nord-Trøndelag, og som veileder i undervisningspraksis ved Norges Dansehøyskole. ---

Jens Jeffry Trinidad

Varamedlem

Jens Jeffry Trinidad

Varamedlem

startet sin dansekarriere hos Dancing Youth. I dag er han en av hovedkoreografene for Cre-8. Jens har gjort utallige jobber innen scene, tv og events. Han underviser både amatører og profesjonelle innen for hiphop/street sjangeren. Jens mottok NoDas dansestipend i 2014 og var ambassadør for Dansens dager i 2015.

Eva Grainger

Varamedlem/repr Norske Dansekunstnere

Eva Grainger

Varamedlem/repr Norske Dansekunstnere

Eva Grainger er født og oppvokst i Haugesund. Utdannet fra Spinn Off Forstudium i Dans i Oslo og har en BA i Moderne- og Samtidsdans fra Kunsthøgskolen i Oslo 2009. Etter endt utdannelse deltok Eva våren 2010 på 50Days in Costa Rica, sammen med 50 dansere fra hele verden, en etterutdanning i Flying Low og Passing Through ledet av David Zambrano, teknikker hun er sertifisert til å undervise i, som den eneste i Norge. Eva har turnert i inn- og utland med 50Collective, Kompani Haugesund, Mia Habib, Christopher Arouni, Stian Danielsen, Audny Chris Holsen, Sigrid Edvardson og Anne Jorun Salhus bl.a. Hun har jobbet som daglig leder/styreleder for Kompani Haugesund, festivalkoordinator for Norsk Festival for Dans og Film, produsent for En Kveld. I dag jobber Eva som arrangør av Mind the Gap og produsent for Mia Habib Productions, Ingrid Fiksdal og Kompani Haugesund. Eva har videreutdannelse i Økonomi og Ledelse og Kulturledelse fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har styreververfaring fra Proda, Kompani Haugesund og Oslo Arbeidersamfunn.