Ulf Nilseng uke 6+7

Ulf Nilseng gir klasser i samtidsdans. Om klassene sier han :

Jeg underviser i release teknikk kombinert med improvisasjon. Fokus på teknisk gulvarbeid, med enkle øvelser ligger hovedfokuset på pust, tilstedeværelse og kroppsbalanse i kombinasjon med rombruk.

Klassene har en enkel oppbygning hvor det som oftest starter med fokus på egen kropp, rulleøvelser på gulv, som går over i større bevegelser og bruk av rom. Jeg jobber aktivt med romfølelse, kroppsbeherskelse, rytme og musikalitet kombinert med improvisasjon, både enkle improvisasjons øvelser og kontaktimprovisasjon.

 


Våre nettsider benytter informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din av nettsidene våre, ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. I tråd med General Data Protection Regulation, kan du velge å tillate eller avslå at vi bruker informasjonskapsler.

Tillat eller Avslå