Aktuelt Seminar 14.feb kl 18

Norske Dansekunstnere inviterer –  i samarbeid med Danseinformasjonen, Skuespiller- og danseralliansen og PRODA  – til et aktuelt seminar om diskriminering og seksuell trakassering i dansefeltet. Hvordan kan vi forebygge – hvordan kan hendelser varsles – og hva slags ansvar har ledere i større og mindre prosjekter og bedrifter?
Advokat Hans Marius Graasvold og rådgiver Håvard Øvregård, Norges Idrettsforbund vil belyse temaene. Seminaret er gratis og passer både for deg som er leder og deg som jobber for andre. Se fullstendig program Invitasjon til seminar_14februar2018

 

 

 

 


Våre nettsider benytter informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din av nettsidene våre, ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. I tråd med General Data Protection Regulation, kan du velge å tillate eller avslå at vi bruker informasjonskapsler.

Tillat eller Avslå