Dancehall – fredager i september

Dancehall kl. 9.00-10.00 hver fredag i september med Fredrick Milanya. Dette sier han om klassen :

Dancehall dance is a street dance style primarily performed to dancehall music and evolved as part of dancehall culture. It includes a wide range of codified dance steps with specific

names which are directly influenced by the jamaican way of life. 
The basic principles of the class will be learning dances that are grounded,curvy,fluid and polyrhythmic and also learn how to use these dances in choreography while focusing on understanding the dancehall history and culture.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din av nettsidene våre, ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. I tråd med General Data Protection Regulation, kan du velge å tillate eller avslå at vi bruker informasjonskapsler.

Tillat eller Avslå