Mikael Kristiansen

er en anerkjent norsk håndstående-artist. Han har blant annet turnert med store kompanier som Cirkus Cirkör og 7 fingers. Vi har invitert han til å komme til Oslo for å gjøre sin solo. I forbindelse med det ønsker vi å få til en workshop hos dere fra 9.-13. oktober som en introduksjon til festivalen. Ettersom han har en genuin interesse for balanse på hender og møte med forskjellige teknikker har workshopene han holder blitt svert ettertraktede. Han har bakgrunn fra karate og breakdance, før han utdannet seg på DOCH – Cirkus- och danshögskolan i Stockholm. Har turnerer nå Europa både med forestillinger og workshops.
http://www.mikaelbalancing.com

Våre nettsider benytter informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din av nettsidene våre, ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. I tråd med General Data Protection Regulation, kan du velge å tillate eller avslå at vi bruker informasjonskapsler.

Tillat eller Avslå