Sunniva Egge Sipus

Sunniva Egge Sipus er sertifisert Ashtanga Yoga lærer, ballettpedagog og prosjektleder. Sunniva har praktisert Yoga siden 90-tallet, parallelt med sitt virke som ballettpedagog, utøvende danser/sanger, og de siste 7 årene som prosjektleder.

Hun underviser nå Yoga på heltid ig driver egne kurs både på Ljan, Holtet og i Gamlebyen under navnete YogaSyd. I tillegg underviser hun flere andre steder.

Med sin bakgrunn fra dans, musikk og teater har Sunniva en unik kombinasjon når det kommer til å undervise Yoga for utøvende kunstnere.


Våre nettsider benytter informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din av nettsidene våre, ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. I tråd med General Data Protection Regulation, kan du velge å tillate eller avslå at vi bruker informasjonskapsler.

Tillat eller Avslå