Jon Ole Olstad

Jon Ole Olstad startet å danse som 16 åring, og utdannet seg ved KHiO 2006-09. Han ble ansatt som danser i  prosjektet “Kamuyot”, et samarbeid mellom Svenske Riksteatern og Batsheva Dance Company ledet av Ohad Naharin. I 2013 ble Jon Ole ansatt i Nederlands Dans Theater 1, under ledelse av Paul Lightfoot. Han har jobbet med koreografer som  Paul Lighfoot and Sol Leon, Johan Inger, Hofesh Shechter, Marco Goecke, Alexander Ekman, Jiri Kylian, Mehdi Walerski og Crystal Pite. Jon Ole har undervist siden 2009 og er lidenskapelig opptatt av å dele sin kunnskap og kjærlighet for dans. Han har undervist ved en rekke skoler i Norge, Italia, Los Angeles, San Fransisco og New York.


Våre nettsider benytter informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din av nettsidene våre, ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. I tråd med General Data Protection Regulation, kan du velge å tillate eller avslå at vi bruker informasjonskapsler.

Tillat eller Avslå